Kada govorimo Gudepol, mislimo komprimirani zrak i sve što je povezano s njim, a time i klipne kompresore, vijčani kompresori, posuda pod tlakom, kao i filtre ili hlađenje za kosu. Također je moderna komprimiranog zraka sustava i high-end oprema, i pneumatskih alata, uključujući udarni izvijači, čekići, oružje, odvijači, brusilice i zakivanje kapu. Naša osnovna djelatnost je, dakle, potpuno sveobuhvatan i profesionalne usluge kupcima na području elemenata povezanih s komprimiranim zrakom i pneumatike.

Porijeklo datuma tvrtke natrag Gudepol 1990., točnije 16. prosinca, kada je formirana partnerstvo. Počeli smo kao veletrgovina alata, sa skromnim asortimanom pneumatske opreme. Tijekom godina razvili smo i odjel pneumatike, u 1995-96 mu obuzdati naše poslovanje. Ključni elementi naše ponude su postali vijčani i klipni kompresori, pneumatski alati i pribor, a moderni sustavi za pročišćavanje zraka. Od 1996, asortiman uključuje sve elemente potrebne za izgradnju pneumatskog sustava. Gudepol kao što smo sada u mogućnosti da obavljaju takvu instalaciju ispočetka, počevši od kompresora, linije za komprimirani zrak, koji je završio sa sustavom za pročišćavanje sa skupa filtera, kosu i separatora zraka. Također smo napraviti sve pneumatske alate.

Iskustvo i tehničko znanje koje stječemo od početka našeg poslovanja nam je omogućila da izvrši projekt i početak proizvodnje profesionalnih vijčanih i klipnih kompresora. Danas je ponuda uključuje sljedeće modele:

  • HD – HD klipni kompresori – Industrijski
  • GD HIT – kompaktni kompresori rezervoar snage od 2,2 kW do 4 kW
  • GD SMART – kompaktni kompresori za kapacitetom spremnika od 5,5 kW do 15 kW
  • GD NKSI – stoji kompresori s rasponom snage od 7,5 kW do 15 kW
  • GD NKSA – stoji kompresori s rasponom snage od 15 kW do 22 kW
  • GD NKSB – stoji kompresori s rasponom snage od 30 kW do 45kW

Osim toga najavljuju HIT vijčani kompresori i SMART dostupni su iz VT airtreatment stanice. Svaki ponudio vijčani kompresor ugrađen u našem sjedištu nalazi u Legnica. Gudepol Tvrtka posluje u cijeloj zemlji, zahvaljujući širokom mrežom distributera i podružnica nalazi u Varšavi, Poznanu i Katowice. Širok raspon čini nam u mogućnosti obavljati bez problema i jamstvenog servisa bilo gdje u zemlji.

Već više od 23 godina u poslovanju, naša tvrtka je broj promjena. Danas mi pridaju veliku važnost učinkovite provedbe naše politike kvalitete, koji je podržan od strane internog sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2000, koji provodi Gudepol u travnju 2003. godine. Njegov izvorni cilj, a time i povećanje kvalitete usluga, je zadovoljena, što nam je omogućilo da uvedu širok spektar zrakoplovnih usluga na najvišoj razini. Dosljedno širimo našu ponudu, uvođenjem novih proizvoda i poboljšanje postojećih. Naš moto je visoka kvaliteta za razumnu cijenu i uslugu jamstva profesionalne.